Lägenhet 1 rok, 32,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 3-1201
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 3-1201
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1201
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1201
Planlösning från Scilla, Täby, 3-1201
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1201

Välkommen in till en välplanerad social etta med balkong som får kvällssol. Här kan du välja till en snygg glasvägg för att få en separat sovdel.

Kliv in i en hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och rymmer ett kök, en liten trevlig matplats, soffa och fåtölj. Din säng passar perfekt att placera i en separat del och här kan du välja till en glasvägg för att skapa ytterligare avskildhet. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den trevliga balkongen med kvällssol där du kan inreda med en matplats. Här kommer du att njuta av många ljusa kvällar med vänner framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 5
Nummer 3-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12