Lägenhet 3 rok, 72 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 3-1402
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 3-1402
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1402
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1402
Planlösning från Scilla, Täby, 3-1402
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1402

Välkommen in till en trevlig trea med öppen planlösning och stora sociala ytor. Här kan du njuta av dubbla balkonger i två väderstreck med både morgonsol och kvällssol. Dina kläder och skor förvarar du i skjutdörrsgarderober.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder, skor och väskor i en skjutdörrsgarderob samt dubbla garderober. Härifrån når du hemmets mindre sovrum som har fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och kommer snabbt att bli en favoritplats att umgås på med dina vänner. Köket har bra arbetsytor och här finns gott om utrymme för en trevlig matplats och både soffa och fåtöljer. Härifrån når du hemmets ena balkong som förlänger de sociala ytorna under sommarhalvåret. Läget ger dig sol från morgonen och flera timmar framåt så att du kan se fram emot att äta din helgfrukost här.

Via hemmets inre hall når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Hemmets större sovrum har en skjutdörrsgarderob som hjälper dig att hålla ordning på kläder och skor. Från rummet tar du dig ut på den andra balkongen som har ljuvlig kvällssol. Här kan du avsluta många sommardagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 5
Nummer 3-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12