Lägenhet 4 rok, 107 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 3-1403
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 3-1403
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1403
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1403
Planlösning från Scilla, Täby, 3-1403
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1403

Välkommen in till en härlig familjefemma med öppen social planlösning och plats för stora middagar. Med tre balkonger i två väderstreck kan du njut av både kvällssol och morgonsol. Två badrum och förvaring i skjutdörrsgarderob och klädkammare underlättar din vardag här. Här finns möjlighet att dela av hemmet och skapa en uthyrningsdel med separat entré, kök, badrum och balkong.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Härifrån når du ett av hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården. Det stora öppna kombinerade köket och vardagsrummet får ljus från flera fönster och har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och släkt. Här kommer det vara perfekt att fira högtider med familjen framöver. Matplatsen rymmer många gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på balkongen mot gården i sydostligt läge. Här kan du njuta av sol från morgonen och flera timmar framåt.

Via en inre hall hittar du hemmets större helkaklade badrum som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Mitt emot finns en rymlig klädkammare där du kan hålla ordning på kläder, skor, väskor och sportutrustning. Hemmets större sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån tar du dig ut på en av balkongerna med trevlig kvällssol.

Från vardagsrummet tar du dig till den delen av hemmet som går att anpassa till en uthyrningsdel. I hallen finns en separat entré och mittemot hittar du hemmets andra helkaklade badrum med dusch. Där finns möjlighet att placera en kombimaskin om behov finns. Vidare genom den inre hallen finns två mindre sovrum varav ett av dem har utgång till den andra balkongen med kvällssol. Vill du hellre använda den här delen av hemmet för uthyrning så blir de två sovrummen till ett stort rum med kök och balkong.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 5
Nummer 3-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12