Lägenhet 1,5 rok, 37 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1002
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1002
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1002
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1002
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1002
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1002

Välkommen in till en ljus 1,5:a på entrévåningen med trevliga sociala ytor. Din säng får en perfekt avskild plats i det lilla sovrummet och det finns bra förvaring i flera garderober.

Kliv in i en l hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar perfekt för dig som gärna har vänner hemma. Här kan du inreda med både en trevlig matplats för flera gäster och en soffa. Det stora fönstret med härlig sydvästligt läge ger rummet vackert kvällsljus. Det lilla smarta sovrummet rymmer förutom din säng även kläder och skor i tre garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 37 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 0 av 5
Nummer 4-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12