Lägenhet 4 rok, 95,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1305
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1305
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1305
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1305
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1305
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1305

Välkommen in till en härlig fyra med öppen social planlösning med plats för vännerna. Njut av två balkonger varav den ena har ett ljust sydostligt läge mot den gröna gården och den andra ljuvlig kvällssol. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderober samt flera garderober underlättar din vardag här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Härifrån kliver du rakt in i det stora kombinerade köket och vardagsrummet som har en trevlig social planlösning. Här kan du se fram emot många middagar och bruncher med vänner och familj. Matplatsen får en trevlig placering vid fönstret och rymmer många gäster och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på hemmets balkong mot den gröna gården. Det sydostliga läget ger dig många timmars sol så att du kan njuta av långa helgfrukostar och sköna stunder med en bok. Innanför vardagsrummet hittar du ett av hemmets mindre sovrum med fönster mot gården. I en passage intill rummet finns gott om förvaring i fyra garderober.

I den mer privata delen av hemmet hittar du hemmets två helkaklade badrum. Det större har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Även det mindre har dusch som underlättar vardagsmorgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. I hallen utanför hittar du både en garderob och en skjutdörrsgarderob för kläder och skor samt ett städskåp. Innanför hallen ligger två sovrum. Det största sovrummet är luftigt och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du balkongen med ljuvlig kvällssol. Inred med krukor och en trevlig sittgrupp så att du kan njuta av ljumma ljusa kvällar här.

Inredning i din nya bostadsrätt
När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Klicka på dokumentet nedan och se vilken inredning som är vald för just den här bostaden.

4-1305 inredning_OPT.pdf

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 196 700 kr
Månadsavgift 5 623 kr
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 5
Nummer 4-1305
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende