Lägenhet 4-1403

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1403
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1403
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1403
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1403
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1403
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1403

Välkommen in till en social och härlig tvåa med öppen planlösning och plats för vännerna. Här kan du njuta av många timmars sol på en balkong med sydvästligt ljust läge. Sovrummet är luftigt och stort och har gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Kliv in i en rymlig hall som har fri sikt genom hemmet och plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet är perfekt för middagar och härliga kvällar med vänner. Här kan du inreda med både en matplats för flera gäster samt soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den trevliga balkongen med ljust sydvästligt läge som ger dig många soliga timmar. Hemmets sovrum är generöst och luftigt och en stor skjutdörrsgarderob ger dig bra förvaringsmöjligheter. Även det här rummet har ett trevligt sydvästligt läge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 4-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Vill du boka in en personlig eller digital visning med vår säljare Thomas? Klicka på den blå knappen nedan. 

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298