Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1502
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1502

Välkommen in till en social och härlig tvåa med öppen planlösning och balkong i sydvästligt ljust läge. Sovrummet är luftigt och hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en rymlig skjutdörrsgarderob. Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet är perfekt för middagar och härliga kvällar med vänner. Här kan du inreda med både en trevlig matplats samt soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den trevliga balkongen i sydvästligt läge med eftermiddags- och kvällssol. Här ute kan du se fram emot att njuta av något svalkande i glaset under varma kvällar.

Sovrummet som är generöst och ljust har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Rummet har ett trevligt sydvästligt läge så att kvällssolen kan leta sig in. Hemmets helkaklade badrum har dusch och en smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet hittar du ett städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 4-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12