Lägenhet 4 rok, 84 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 5-1204
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 5-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1204
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1204
Planlösning från Scilla, Täby, 5-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 5-1204

Här hittar du en härlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck, två balkonger varav en ligger i en passage mot gården och en har utgång från sovrummet och ligger i sydvästligt läge. Det öppna sociala köket och vardagsrummet passar perfekt för stora middagar och familjemys. En gäst-wc och en klädkammare underlättar vardagen här.

Välkommen in i en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Härifrån når du hemmets gäst-wc som underlättar vardagen här då flera i familjen ska iväg samtidigt. Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg mot den lugna gården. Här kan du vädra under ljumma sommarnätter utan att bli störd. Båda rummen har förvaring för kläder i varsin garderob.

I den sociala delen av hemmet hittar du det öppna kombinerade köket och vardagsrummet som har en perfekt planlösning för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Matplatsen rymmer flera gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Ett läckert fönster från golv till tak i söderläge ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Den mysiga balkongen förlänger rummet under sommarmånaderna. Här kan du njuta av dagens första kopp kaffe!

En inre hall tar dig till det helkaklade badrummet som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Hemmets större sovrum har ljusinsläpp från två väderstreck, är luftigt och generöst och har utgång till den andra balkongen som har ett ljuvligt sydvästligt läge. Här kan du njuta av en sen sommarmiddag eller en kopp te i kvällssolen. En rymlig klädkammare med städskåp hjälper dig att hålla ordning kläder, skor och sportutrustning.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 5-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12