Lägenhet 3 rok, 76,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 6-1104
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 6-1104
Situationsplan från Scilla, Täby, 6-1104
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 6-1104
Planlösning från Scilla, Täby, 6-1104
Situationsplan från Scilla, Täby, 6-1104

Hitta hem till en trevlig trea på första våningen med öppen planlösning, stora sociala ytor och vinkelkök. Här kan du njuta av både en balkong i sydostligt läge och uteplats mot gården med kvällssol. Dina kläder och skor förvarar du i en klädkammare.

Välkommen till en hall som har plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder, skor och väskor i dubbla garderober samt ett städskåp. Härifrån når du hemmets mindre sovrum som har fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och kommer snabbt att bli en favoritplats att umgås på med dina vänner. Det praktiska vinkelköket har bra arbetsytor och här finns gott om utrymme för en trevlig matplats och både soffa och fåtöljer. Härifrån når du hemmets uteplats som förlänger de sociala ytorna under sommarhalvåret. Läget ger dig underbar kvällssol så att du kan njut av att äta dina middagar utomhus i skymningen.

Via hemmets inre hall når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Hemmets större sovrum har en rymlig klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på kläder och skor. Från rummet tar du dig ut på den andra balkongen som har ett härligt sydostligt läge med sol många timmar under dagen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 76,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 4
Nummer 6-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug - Sep 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12