Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 7-1002
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 7-1002
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1002
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1002
Planlösning från Scilla, Täby, 7-1002
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1002

Upptäck en trevlig tvåa på entrévåningen med en ovanligt välkomnande ljus hall med fönster samt öppen social planlösning. Här kan du njuta av en egen uteplats i sydostligt ljust läge med plats för möbler och krukor. Gott om förvaring av kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob underlättar livet här.

Välkommen in en ljus luftig hall med fönster i soligt läge. Här finns plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner på middagar och bruncher. Här kan du inreda med en trevlig matplats framför det st��rre fönstret och både soffa och fåtöljer. Sovrummet är generöst och har en stor skjutdörrsgarderob med städskåp som rymmer kläder, skor och väskor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga uteplatsen i sydostligt ljust läge. Här kan du inreda med krukor, en skön sittgrupp och njuta många dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 3
Nummer 7-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12