Lägenhet 7-1201

Planlösning från Scilla, Täby, 7-1201
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 7-1201
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1201
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1201
Planlösning från Scilla, Täby, 7-1201
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1201

Välkommen in till en välplanerad smart och social etta med balkong i sydostligt läge. Här kan du välja till en snygg glasvägg för att få en separat sovdel.

Här möts du av en ljus hall med fri sikt genom hemmet och plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och rymmer ett kök, en liten trevlig matplats framför fönstret samt soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du njuta av soliga dagar på din balkong i bra sydostligt läge. Din säng passar perfekt att placera i en separat del och här kan du välja till en glasvägg för att skapa ytterligare avskildhet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 29 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 3
Nummer 7-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Vill du boka in en personlig eller digital visning med vår säljare Thomas? Klicka på den blå knappen nedan. 

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298