Lägenhet 5 rok, 99,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 7-1204
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 7-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1204
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1204
Planlösning från Scilla, Täby, 7-1204
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1204

I den här sociala femman kan du njuta av livet med dubbla balkonger i två väderstreck och en social öppen planlösning med stor matplats, perfekt för både långa middagar med vänner och familjemys. En gäst-wc och förvaring i två klädkammare och flera garderober underlättar vardagen här.

Välkommen in i en öppen hall med plats för avhängning. Härifrån når du en gäst-wc som underlättar vardagen här då flera i familjen ska iväg samtidigt. Två av hemmets mindre sovrum ligger vägg i vägg mot den lugna gården. Här kan du vädra under ljumma sommarnätter utan att bli störd. Båda rummen har plats för kläder i dubbla garderober.

I den sociala delen av hemmet hittar du det öppna kombinerade köket och vardagsrummet som har en perfekt planlösning för dig som gärna bjuder in till stora middagar och gillar att fira högtider med familj och släkt. Matplatsen rymmer flera gäster och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Den mysiga balkongen mot den gröna gården förlänger rummet under sommarmånaderna. Här kan du njuta av en kopp te i kvällssolen framöver.

Hemmets tredje mindre sovrum hittar du innanför vardagsrummet. Det har också ett lugnt läge mot gården och förvaring i fyra garderober.

En inre hall tar dig till en av klädkamrarna med plats för kläder, skor och väskor. Från hallen når du också det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

Hemmets större sovrum är luftigt och generöst och har utgång till den andra balkongen som har ett ljuvligt sydostligt läge. Här kan du njuta av sol under många timmar. En rymlig klädkammare med städskåp hjälper dig att hålla ordning på både kläder och prylar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 99,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 2 av 3
Nummer 7-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12