Lägenhet 8-1403

Planlösning från Scilla, Täby, 8-1403
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 8-1403
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1403
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1403
Planlösning från Scilla, Täby, 8-1403
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1403

Hitta hem till en trevlig tvåa med öppen social planlösning och ett praktiskt vinkelkök för dig som älskar matlagning. En balkong med härlig morgonsol ger dig många sköna stunder under sommarhalvåret.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som gillar matlagning och härliga middagar med vänner. Den låga väggen mellan kök och vardagsrummet ger en öppen, trevlig och social miljö. Rummet är luftigt och går att inreda med både matplats, soffa och fåtöljer. Balkongen har ljuvlig morgonsol så att du kan njuta av dagens första kopp kaffe i solen. Även sovrummet har ett läge mot nordost så att du kan vakna till morgonsol. Här finns plats för kläder i en garderob. Rummet har en dörr samt en skjutdörr som går att välja bort för en mer öppen känsla i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 4
Nummer 8-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Vill du boka in en personlig eller digital visning med vår säljare Thomas? Klicka på den blå knappen nedan. 

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298