Lägenhet 3 rok, 72,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 8-1404
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 8-1404
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1404
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1404
Planlösning från Scilla, Täby, 8-1404
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1404

Upptäck en ljus rymlig trea högst upp huset med balkong i härligt sydostligt läge. Den sociala öppna planlösning och vinkelköket passar dig som gärna har vänner över på brunch eller middag. En skjutdörrsgarderob samt flera garderober ger plats för kläder och skor.

Välkommen till en rymlig hall som har plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder, skor och väskor i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Här hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och kommer snabbt att bli en favoritplats att umgås på med dina vänner. Det praktiska vinkelköket har bra arbetsytor och här finns gott om utrymme f��r en fin matplats för många gäster och både soffa och fåtöljer. Rummet får härligt ljus från flera fönster i sydostligt läge. Från rummet når du hemmets mysiga balkong där du kan räkna med många soltimmar från förmiddagen och flera timmar framåt. Här kan du duka upp till en trevlig brunch eller njuta i en solstol under sommaren. Hemmets mindre sovrum har ett ljus och trevligt läge. Vägg i vägg hittar du det större sovrummet som har dubbla fönster i två väderstreck. Här kan du vakna till morgonsol. Två garderober ger dig plats för dina kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 4
Nummer 8-1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12