Bilder

Boka personligt möte

Njut av utelivet

De flesta hemmen i kvarteret har en trevlig balkong eller uteplats, antingen mot den gröna gården eller mot de trevliga parkerna eller torget. Här finns plats att inreda med krukor, solstolar, en matplats och kanske för egna tomatplantor och en örtagård. Njut av ditt morgonkaffe här framöver.

Gröna stunder

Fokus på innergården är gröna ytor för avkoppling, umgänge och lek. Drick kaffe och lyssna på en pod i skuggan av ett par vackra buskar eller bjud vänner på fika i den blommande pergolan medan barnen umgås på lekytorna. På gården finns också möjligheter att odla egna grönsaker och blommor i odlingslotter. På taket till huset ligger de två gemensamma takterrasserna med utsikt över parkerna. Här kan du duka till sommarfester med många gäster eller ha en gemensam kräftskiva med dina grannar.

Gård med biologisk mångfald

Den gröna gården är inte bara inbjudande för dig som bor här, utan den är även skapad för att pollinerande insekter som fjärilar och bin ska trivas. Planteringarna mellan de avkopplande gräsmattorna, lekytorna och sittgrupperna består av blommande växter som ökar den biologiska mångfalden

Personlig inredning

Köket är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna lyfta ditt kök ytterligare finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Sov gott

Sovrummen är ljusa, oftast placerade i ett lugnt läge och anpassade för att du ska kunna inreda med sängbord och säng. Flera av hemmen har utgång till balkongen från sovrummet så att du kan kliva direkt från sängen ut i sommaren. I några av ettorna har du möjlighet att välja till en snygg glasvägg för att få en mer avskild sängplats. Här kommer du att sova gott!

Ordning och reda

Hemmen i kvarteret är välplanerade och det finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder, skor och sportutrustning. Så oavsett om du väljer en smart etta eller en familjefemma så får du plats för såväl prylar som din personliga inredning.

Rum för trevliga stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för långa middagar med vänner, födelsedagsfiranden och högtider med familjen. Här kan du pyssla med de sista middagsdetaljerna samtidigt som du småpratar med dina gäster i soffan.