Scilla Täby, Täby Park

Ett grönt kvarter mellan parkerna

På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla, ett netto-nollenergihus. Upptäck nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här kan du njuta av både småstadslivets trevliga utbud och sköna dagar på en gräsmatta eller lekplats. Två gemensamma takterrasser gör soliga dagar och ljusa kvällar till något extra. Välkommen till en bättre framtid i Täby Park.

Här är planlösningarna öppna och sociala och rummen ljusa, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig femma. Att bo i Scilla innebär ett behagligt, smart och grönt sätt att leva. En del av femmorna har en möjlig uthyrningsdel och kvarteret har både bil- och cykelpool. På den lummiga innergården skapas bra förutsättningar för pollinerande insekter för att öka den biologiska mångfalden, samtidigt blir gården mysigare och mer avkopplande för dig som bor här. Kvarterets två gemensamma takterrasser är ett härligt komplement till gården under sommarhalvåret. Här kan du spendera många härliga kvällar med vänner.

Eftersom kvarteret är ett netto-nollenergihus och därför har ett ovanligt stort fokus på hållbarhet ställs det hårda krav på energiförbrukningen och på produktionen. Huset kommer att generera lika mycket förnybar primärenergi som det förbrukar. Därför har fastigheten bland annat solceller på taken, effektiva fönster och bra isolering. Vill du lära dig mer om varför ett hem i Scilla är ett bra val för dig, läs mer här »

Fakta om projektet

Pris 2 190 000 - 2 380 000 kr
Hem till salu 2 av 64
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 rum
Boarea 41 - 48 kvm
Månadskostnad 2 549 - 2 882 kr
Säljstart 8 december - ny säljsläpp
Inflyttning Från augusti 2022

Vill du boka in en personlig eller digital visning med vår säljare Thomas? Klicka på den blå knappen nedan. 

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Broschyrer och dokument

Se filmen om kvarteret Scilla


Scilla är ett netto-nollenergihus

När du flyttar in i Brf Scilla kan du vara säker på att du bidrar till en bätttre framtid. Kvarteret är ett netto-nollenergihus som sträcker sig längre än många andra befintliga miljöcertifieringar och innebär att fastigheten har betydligt lägre energibehov än BBR- standard och tillför lika mycket ny förnybar energi som det behöver för värme, eventuell kyla, varmvatten och fastighetsel under ett år. Nu siktar vi på Hem från Skanska mot nästa mål – att bli helt klimatneutrala 2030.

Läs mer om vårt miljötänk i Brf Scilla >>

Senaste nytt i Täby Park - Förskolan Lusen öppnar

Äntligen öppnar Täby Parks första förskola - Lusen

En Reggio Emilia inspirerad förskola som helt i linje med Täby Park också har hållbarhet i fokus. Redan i januari 2022 välkomnas de första barnen. Du som vill ställa ditt barn i kö vänder dig direkt till Täby kommun

Vill du utforska och lära dig mer om den nya stadsdelen? Klicka här>> 

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!