Scilla Täby, Täby Park

Kvarteret mellan parkerna

På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla. Upptäck nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här kan du njuta av både småstadslivets trevliga utbud och sköna dagar på en gräsmatta eller lekplats. Två gemensamma takterrasser gör soliga dagar och ljusa kvällar till något extra. Välkommen till en grönare framtid i Täby Park.

Här är planlösningarna öppna och sociala och rummen ljusa, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig femma. Att bo i Scilla innebär ett behagligt, smart och grönt sätt att leva. En del av femmorna har en möjlig uthyrningsdel och kvarteret har både bil- och cykelpool. På den lummiga innergården skapas bra förutsättningar för pollinerande insekter för att öka den biologiska mångfalden, samtidigt blir gården mysigare och mer avkopplande för dig som bor här. Kvarterets två gemensamma takterrasser är ett härligt komplement till gården under sommarhalvåret. Här kan du spendera många härliga kvällar med vänner.

Eftersom kvarteret har ovanligt stort fokus på hållbarhet ställs det hårda krav på energiförbrukningen och på produktionen. Några exempel på det är att samtliga hus byggs med giftfria material, inomhusklimatet mäts kontinuerligt och huset ska generera lika mycket förnybar primärenergi som det förbrukar. Därför har huset solcellsanläggning, effektiva fönster och bra isolering bland annat. Din hållbara framtid börjar i Brf Scilla!

Fakta om projektet

Pris 1 730 000 - 6 240 000 kr
Hem till salu 36 av 64
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1,5 - 5 rum
Boarea 37 - 114,5 kvm
Månadskostnad 2 362 - 6 022 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Augusti 2022 - Augusti 2023

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Broschyrer och dokument

Hitta ditt hem i bostadsväljaren


Se filmen om kvarteret Scilla


Ett grönare kvarter

När du flyttar in i Brf Scilla kan du vara säker på att du bidrar till en hållbar framtid. Kvarteret är mörkgrönt enligt Skanskas egna klassificering som sträcker sig längre än många andra befintliga miljöcertifieringar. Här är det högre ställda krav på både energiförbrukning och produktion än vad Svanenmärkta hus har. Det innebär att Scilla är bland de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Nu siktar vi på Hem från Skanska mot nästa mål – att bli helt klimatneutrala 2045.

Läs mer om vårt miljötänk i Brf Scilla >>

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!