Verkstan Umeå

I höst släpper vi fler hem till försäljning

På en perfekt plats på Teg hittar du kvarteret Verkstan. Här kommer du att upptäcka ett liv med härliga kontraster. Njut av gårdsfester och soffmys, puls och återhämtning, livliga middagar på stan och stillsamma skogspromenader. Kaminer, fönster och glasväggar i industristil och orangeri på gården gör det här kvarteret till något extra. Försäljning pågår och i höst släpper vi fler hem till försäljning i Verkstan.

Ditt nya kvarter på Teg heter Verkstan. Här växer hållbara ljusa hem med sociala planlösningar, terrasser eller balkonger, kamin som tillval och en underbar grön gård fram. Platsens gamla industriarv går igen i läckra detaljer som glasväggar och fönster med kontrasterande karmar, och oavsett om du väljer en generös fyra med dubbla badrum eller en smart etta så utnyttjas kvadratmetrarna till max. Att bo i Verkstan innebär lika del socialt liv som stillhet, lika del maxansträngning som vila och återhämtning. Så oavsett om du drömmer om en gårdsfest i orangeriet med nya vänner, en timme med löpargruppen i skogen eller en hemmakväll i pyjamas så finns här något för dig.

Bland det allra bästa är att i ett nybyggt hem utan stor trädgård slipper du lägga tid på att renovera, klippa gräset och köa i byggvaruhusen under helgerna. Här har du istället chans att njuta av livets alla härliga kontraster. Välkommen hem till Verkstan!

 

 

Fakta om projektet

Pris 2 895 000 - 5 495 000 kr
Hem till salu 4 av 61
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-4 rum
Boarea 82 - 117 kvm
Månadskostnad 4 452 - 6 138 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Hösten/vintern 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Broschyrer och dokument

Hitta ditt hem i bostadsväljaren


Se filmen om kvarteret Verkstan


Vårt nya kvarter på Teg heter Verkstan. Här växer hållbara ljusa nyproducerade hem med sociala planlösningar, terrasser eller balkonger, kamin som tillval och en underbar grön gård fram.

Gröna bolånet – för dig med ett klimatsmart boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Verkstan. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Läs mer om detta i SEB erbjudande som du hittar nedan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!