Nytt kvarter på populära Teg

Nu planeras ett nytt Svanenmärkt bostadskvarter på Teg i Umeå. Här bor du på ett centralt läge med gång och cykelavstånd till både Umeå centrum och handelsområdet Avion. Välkommen hem till en levande stadsdel.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1-4 rum
Säljstart: Planerad 2020
Inflyttning: Planerad 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Umeå växer och staden utvidgas. Det pågår en spännande bostadsutveckling och vid Verkstadsgatan på Teg planerar Skanska för ett hållbart kvarter med modern arkitektur och Svanenmärkta lägenheter. Här bor du nära det mesta med både gång och cykelavstånd till Umeå centrum och handelsområdet Avion. Du hittar allt från vårdcentral och apotek till tandläkare, matbutiker och restauranger. Här bor du nära både natur och service och flera skolor och förskolor.

Vi har utgått från en hållbar tanke, både utifrån ett miljöperspektiv och utifrån att du som flyttar hit ska trivas under många år framöver.

Det blir en spännande arkitektur och givetvis skapar vi en härlig innergård att umgås kring. Alla lägenheter får en egen balkong och innanför väggarna möter du inredning och material från leverantörer som delar vår syn på hållbarhet och kvalitet. 

Just nu tas en detaljplan fram för kvarteret. Planerad säljstart är år 2020.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Verkstan

   Ansvariga kontaktpersoner

   MOHV

   Kungsgatan 35

   903 25 Umeå

    

   0775-33 30 70

   info@MOHV.se

    

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: