Nytt kvarter på populära Teg

Nu planeras ett nytt Svanenmärkt bostadskvarter på Teg i Umeå med sikte på säljstart år 2020. Här bor du på ett centralt läge med gång och cykelavstånd till både Umeå centrum och handelsområdet Avion. Vi har utgått från en hållbar tanke, både utifrån ett miljöperspektiv och utifrån att du som flyttar hit ska trivas under många år framöver.

Välkommen hem till en levande stadsdel!
Umeå växer och staden utvidgas. Det pågår en spännande bostadsutveckling och vid Verkstadsgatan på Teg planerar Skanska för ett hållbart kvarter med modern arkitektur och Svanenmärkta lägenheter. Här bor du nära det mesta med både gång och cykelavstånd till Umeå centrum och handelsområdet Avion. Du hittar allt från vårdcentral och apotek till tandläkare, matbutiker och restauranger. Här bor du nära både natur och service och flera skolor och förskolor.

Det blir en spännande arkitektur och givetvis skapar vi en härlig innergård att umgås kring. Alla lägenheter får en egen balkong och innanför väggarna möter du inredning och material från leverantörer som delar vår syn på hållbarhet och kvalitet. Just nu tas en detaljplan fram för kvarteret med planerad säljstart 2020.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-5 rum
Säljstart: Planerad 2020
Inflyttning: Planerad 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Solterrassen i Umeå har Sveriges nöjdaste bostadskunder


Vill du också bli Sveriges nöjdaste kund när du flyttar till ett nytt hem? Då ska du kolla in Verkstan, vårt kommande projekt i Umeå. Senaste projektet, Solterrassen, hade Sveriges nöjdaste kunder när de flyttade in 2018.

Läs mer om Sveriges nöjdaste kunder här »

 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Verkstan

Ansvariga kontaktpersoner

MOHV

Kungsgatan 35

903 25 Umeå

 

0775-33 30 70

info@MOHV.se

 

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: