Lägenhet 7-1004

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1004
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1004
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1004
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1004
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1004
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1004

Välkommen in på entrévåningen till en trea med fönster i tre väderstreck och en utgång direkt till den gröna gården. Här hittar du härliga sociala utrymmen med utrymme för stor matplats och soffgrupp. Det praktiska vinkelköket har ett trevligt fönster över diskbänken samt köksö, perfekt för middagar med vänner. Klädkammare, skjutdörrsgarderob, plats för hemmakontor och både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen här.

Kliv in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Fortsätt in mot hemmets största rum som får ljus från flera fönster i två väderstreck. På den generösa umgängesytan ryms både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp, perfekt för dig som uppskattar att ha vänner på besök. Det praktiska vinkelköket har ett fönster ovanför diskbänken och ger dig gott om arbetsytor. Vid den trevliga köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Under sommaren kan du öppna upp en dörr, släppa in frisk luft och ta dig direkt ut på den gröna gemensamma gården.

I den andra änden av hemmet ligger de mer privata delarna. Via en passage når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det större sovrummet har en generös klädkammare som rymmer allt från skor och kläder till sportprylar och väskor. Det mindre sovrummet har förvaringsmöjligheter i en garderob. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? V��rt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 795 000 kr
Månadskostnad 4 435 kr
Boarea 79 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vintern/Våren 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende