Lägenhet 3 rok, 92,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1001
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1001
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1001
Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1001

I den här trean på entrévåningen njuter du av öppna sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Dessutom har du både badrum, gästtoalett och utgång mot den grönskande gården. Välkommen in!

Kom in i hallen som har plats för avhängning och ytterligare förvaring i klädkammaren till vänster, och dessutom innehåller ett praktiskt städskåp. Från hallen når du även den helkaklade gästtoaletten som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger köksön gott om arbetsyta. Vill du skilja av köket från vardagsrummet kan du dessutom välja en glasvägg som tillval. Öppna dörrarna och släpp in naturen! I rummet finns både en fransk balkong och en utgång mot den grönskande gården, med chans till sköna middagar under bar himmel.

Längre in i hemmet hittar du de två sovrummen och det helkaklade badrummet med dusch. Det är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. I det större sovrummet finns härliga fönster ut mot gården och en egen klädkammare. Det lite mindre sovrummet har istället en egen garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 1-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 september 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37