Lägenhet 4 rok, 98,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1003
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1003
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1003
Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1003

Välkommen in i denna ljusa gavelfyra på entrévåningen. Här njuter du av två badrum och ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Den öppna planlösningen gör den perfekt för sköna stunder med familj och vänner.

Kom in i hallen och häng av dig i skjutdörrsgarderoben till höger, som även innehåller ett städskåp. Till vänster ligger ett av hemmets tre sovrum med utsikt mot den gröna gården och egna garderober för förvaring.

Från hallen når du också de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket kan vara en stor tillgång när fler ska göra i ordning sig samtidigt. I det större finns även tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Här ryms både tv, en större soffgrupp och matplats för flera gäster. Du har också möjlighet att välja en köksö som tillval för extra arbetsyta. Både köksdelen och vardagsrumsdelen har varsin fransk balkong som bjuder in naturen och skapar utomhuskänsla under sommarhalvåret.

På vardera sida av vardagsrumsdelen ligger de två resterande sovrummen. Båda har ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det största har dessutom utsikt ut mot den gröna gården och en klädkammare. Det lite mindre har en egen garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 4
Nummer 1-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 september 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37