Lägenhet 4 rok, 98,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1304
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1304
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1304
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1304
Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1304
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1304

I den här välplanerade gavelfyran får du ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Du får också två badrum och två härliga balkonger varav den största i perfekt söderläge. Välkommen in!

I hallen hittar du först en skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder, samt ett städskåp. Från hallen når du också ett av hemmets tre sovrum med garderober för förvaring och utsikt mot den gröna gården. I anslutning ligger de två helkaklade badrummen som båda är utrustade med dusch vilket är en tillgång när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det största har även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Du kan också välja till en köksö för extra arbetsyta. Utanför de stora fönstren breder de två balkongerna ut sig. Med sitt sköna söderläge blir den största en given favoritplats under sommarhalvåret. Den mindre balkongen mot gården blir perfekt för mysiga frukostar. Från vardagsrumsdelen når du de två övriga sovrummen. Det största med fin utsikt mot den grönskande gården och egen klädkammare. Det mindre med härligt ljusinsläpp och garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 4
Nummer 1-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 september 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37