Lägenhet 4 rok, 107,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1401
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1401
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1401
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1401
Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1401
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1401

Njut av livet i denna generösa fyra högst upp i huset, med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här har du både två badrum och en över 26 kvadratmeter stor terrass i perfekt söderläge. Välkommen in!

Kom in i hallen och häng av dig i skjutdörrsgarderoben till höger, där du även hittar ett praktiskt städskåp. I anslutning ligger hemmets största sovrum, med fint ljusinsläpp från de stora fönstren och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring. Från hallen når du också det ena av två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket kan vara en stor tillgång när fler ska göra i ordning sig samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta, med extra hög takhöjd. De stora fönstren gör att rummet badar i ljus. Här ryms både tv, en större soffgrupp och tilltagen matplats. Vinkelköket och köksön i mitten ger gott om arbetsyta. Här kan du dessutom välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar.

Precis utanför breder den vidsträckta terrassen ut sig. Med sitt soliga söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här har du utrymme för trevliga middagar med många gäster under bar himmel. Har du dynor och möbler som inte används så kan du stuva undan dem i förrådet.

Lite längre in i lägenheten ligger det större helkaklade badrummet som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring. Här ligger även de två övriga sovrummen med utsikt mot den gröna gården och varsin garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 4
Nummer 1-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 september 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37