Lägenhet 3 rok, 78,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1101
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1101
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1101
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1101
Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1101
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1101

I den här välplanerade trean njuter du av fönster i två väderstreck och en stor balkong i söderläge. Med sina öppna sociala ytor och plats för många gäster är den som gjord för sköna stunder i gott sällskap. Välkommen in!

I hallen hittar du först en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Till höger ligger hemmets två sovrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och utsikt mot den gröna gården. I det större sovrummet finns en skjutdörrsgarderob och i det mindre finns ännu en garderob för förvaring.

Från hallen du också det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Vill du ha en glasvägg som separerar kök och vardagsrum kan du välja det som tillval. Du kan också välja till en köksö för extra arbetsyta. Direkt utanför breder den stora balkongen ut sig. Med sitt sköna söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 4
Nummer 2-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 oktober 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37