Lägenhet 3 rok, 84 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1401
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1401
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1401
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1401
Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1401
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1401

I denna välplanerade trea högst upp i huset njuter du av livet på en stor terrass i soligt söderläge. Med sina öppna sociala ytor både inne och ute, är det här hemmet perfekt för mysiga middagar med familj och vänner.

Välkommen in i hallen till denna trevliga trea och häng av dig i skjutdörrsgarderoben till höger. Där finns även ett praktiskt städskåp och ingången till hemmets största sovrum. Med sitt härliga ljusinsläpp och franska balkong med utsikt mot den gröna gården är det en perfekt plats att starta dagen på. Här finns dessutom en egen klädkammare för förvaring.

Från hallen når du också det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger köksön extra arbetsyta. Du har också möjlighet att välja till en braskamin som tillval, redo att höja stämningen under mörka vinterkvällar.

Precis utanför breder den stora terrassen ut sig och med sitt sköna söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Det smidiga förrådet rymmer dynor och annat som du behöver stuva undan. Vid vardagsrumsdelen ligger det andra sovrummet. Även det har fönster in mot gården och en egen garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 4
Nummer 2-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 oktober 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37