Lägenhet 4 rok, 116,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1202
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1202
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1202
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1202
Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1202
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1202

Välkommen in i denna rymliga gavelfyra med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här har du tillgång till två badrum och två generösa balkonger i perfekt söderläge som gör det lätt att njuta av livet.

I hallen hittar en skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder med ett praktiskt städskåp inuti. Härifrån når du också hemmets tre sovrum. Det största med stora fönster för härligt ljusinsläpp, en egen klädkammare och ett eget helkaklat badrum med dusch. Ett av de två övriga sovrummen har garderober för förvaring.

I anslutning till hallen ligger också det större helkaklade badrummet som även det är utrustat med dusch vilket underlättar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Här har du också tillgång till en avskild del med tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. De stora fönstren gör att rummet badar i ljus. Här ryms både tv, en större soffgrupp och tilltagen matplats. Vill du ha en glasvägg som avskiljer köket från vardagsrummet så kan du välja det som tillval. Du kan också välja till en köksö för extra arbetsyta. Den sociala planeringen ger utrymme för trevliga middagar med många gäster, både inne och ute. Precis utanför breder de två balkongerna ut sig. Med sitt soliga söderläge blir de given favoritplats under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 116,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 3-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 november 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37