Lägenhet 3 rok, 77 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1103
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1103
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1103
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1103
Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1103
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1103

Med sina öppna sociala ytor har denna genomgångstrea plats för både vardag och fest. Dessutom blir den generösa balkongen till ett extra rum under sommarhalvåret. Välkommen in!

Stig in i hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben till vänster, som dessutom innehåller ett praktiskt städskåp. Från hallen når du hemmets två sovrum. Det största har ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot den mysiga gården, samt en skjutdörrsgarderob. Även det mindre sovrummet har egna garderober för förvaring.

Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Vill du ha en köksö för extra arbetsyta kan du välja det som tillval. Du kan också välja till en glasvägg som avskiljer köket från vardagsrummet. Vid köksdelen hittar du den rymliga balkongen. Perfekt för mysiga middagar med familj och vänner under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 4-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 januari 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37