Lägenhet 3 rok, 96,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1501
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1501
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1501
Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1501

Välkommen in i denna gaveltrea högst upp i husen som verkligen tar för sig! Här njuter du av kvällssolen på den 28 kvadratmeter stora terrassen som blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Med fönster i tre väderstreck bjuder den dessutom på ett fantastiskt ljusinsläpp.

Stig in i hallen och häng av dig i skjutdörrsgarderoben till höger, som dessutom innehåller ett praktiskt städskåp. Från hallen når du hemmets största sovrum, med utsikt mot den gröna gården och en egen klädkammare för förvaring.

Från hallen når du också det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Bredvid ligger ytterligare en toalett som underlättar livet när fler behöver göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta med extra hög takhöjd. Här ryms både tv, en tilltagen soffgrupp och matplats för riktigt många gäster. Samtidigt ger köksön extra arbetsyta. Här har du möjlighet att välja till en kamin som tillval, redo att höja stämningen under mysiga vinterkvällar.

Utanför breder den vidsträckta terrassen ut sig. Med sina 28 kvadratmeter och kvällssol blir den en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Här finns plats för stora härliga middagar med familj och vänner under bar himmel. Vid vardagsrumsdelen ligger det andra sovrummet, med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en egen garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 96,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 4-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 januari 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37