Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1106
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1106
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1106
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1106
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1106
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1106

Välkommen in till en välplanerad etta med stora fönster med fin kvällssol. Det öppna köket och vardagsrummet rymmer både en matplats samt soffa och fåtöljer, och en snygg glasvägg i industristil separerar sängen från hemmets sociala del. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och badrummet har kombimaskin som spar på golvytan.

Kom in i en luftig hall som har plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det öppna köket och vardagsrummet rymmer både en matplats samt soffa och fåtöljer och passar utmärkt för dig som gillar att ha vänner över på middag trots att du bor på en mindre yta. En snygg glasvägg i industristil delar av rummet så att din säng får en avskild plats. Flera stora fönster i fint västerläge ger hemmet kvällssol.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer 5-1106
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37