Lägenhet 2 rok, 46 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1202
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1202
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1202
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1202
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1202
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1202

Kom in i en social och välplanerad tvåa med trevliga sociala utrymmen. Här kan du njuta av frukost på en balkong i österläge mot gården. Den öppna planlösningen, köksön och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. En snygg glasvägg i industristil delar av det stora rummet och ditt sovrum. Hemmet har förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen, den trevliga köksön, matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som älskar matlagning och att bjuda hem vänner. Under sommarhalvåret kan du duka upp din frukost på den mysiga balkongen med morgonsol mot den gröna gården. En snygg glasvägg i industristil delar av sovrummet och de sociala delarna. Det ger en luftig och ljus känsla åt hela hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 5
Nummer 5-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37