Lägenhet 5 rok, 140 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1304
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1304
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1304
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1304
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1304
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1304

Välkommen till en härlig familjefemma med halvöppen social planlösning, köksö och plats för middagar med vänner. En generös balkong i både söder- och västerläge ger dig många fina stunder under somrarna framöver. Ett glasparti i industristil delar av vardagsrum och arbetsrum, men om du hellre vill ha ett mer avskilt sovrum går det bra att välja till en vägg i stället. Två badrum, separat tvättstuga och förvaring i flera skjutdörrsgarderober och dubbla klädkammare underlättar din vardag här. Lägenheten har en uthyrningsdel med separat entré, kök och badrum.

Kliv in i en välkomnande entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Via en passage når du en klädkammare för ytterligare förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch. Fortsätt vidare in i de sociala delarna av hemmet som har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna vill stöka ostörd i köket medan familj och vänner umgås i soffan i väntan på middag. Vardagsrumsdelen går bra att inreda med både soffa och flera fåtöljer och i det ljusa köket ryms en stor matplats invid fönstren och en trevlig köksö där du kan duka upp såväl bufféer som frukost. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den stora balkongen som sträcker sig i vinkel längs med gaveln och ger dig både fint söder- och västerläge. Här kan du njuta av sol hela dagen och kvällen. Innanför vardagsrummet, bakom ett snyggt glasparti i industristil, kan du inreda ett ljust hemmakontor där du också har utgång till balkongen. Om du hellre vill ha ett avskilt sovrum kan du välja till en vägg i stället.

I hemmets mer privata del hittar du ett mindre sovrum med fint söderläge och förvaringsmöjligheter i en garderob. I passagen utanför finns ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Hemmets största sovrum får fin morgonsol från två fönster i österläge och har gott om plats för kläder, skor och väskor i en rymlig skjutdörrsgarderob och har både klädkammare och eget badrum i direkt anslutning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch.

Från köket tar du dig till den delen av hemmet som är planerat som en uthyrningsdel eller ett boende för familjens snart vuxna tonåring. I hallen finns en separat entré med avhängning och förvaring av kläder i dubbla garderober. Här hittar du även ett helkaklat badrum med dusch. I det trevliga rummet får du plats med både en säng samt matplats invid fönstret som har fin kvällssol.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 140 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 3 av 5
Nummer 5-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37