Lägenhet 4 rok, 111,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1201
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1201
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1201
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1201
Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1201
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1201

Välkommen in till en generös gavelfyra med fönster i tre väderstreck och luftiga öppna sociala ytor med en trevlig köksö och plats för en stor matplats, soffgrupp och många vänner. Njut av vackra dagar på två balkonger i olika väderstreck. Det största sovrummet har eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning och ett av de mindre sovrummen passar fint som ett hemmakontor. Bra förvaring och två badrum underlättar livet här.

Välkommen in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Här ligger också ett av de två helkaklade badrummen som är utrustat med dusch. Från hallen når du hemmets två mindre sovrum som båda har ett lugnt läge mot den gröna gården och fönster med morgonsol. De har förvaring för kläder i en respektive två garderober, och i det ena rummet finns plats att inreda med ett hemmakontor.

Det stora gemensamma köket och vardagsrummet får ett vackert ljus från flera stora fönster i två väderstreck. Med en stor köksö, en matplats för många gäster och en rymlig soffgrupp blir det här rummet snabbt en favoritplats för vänner och familj att umgås på. Härifrån har du utgång till hemmets ena balkong där du kan duka upp en sommarmiddag under sköna kvällar.

Hemmets stora sovrum har ett lugnt läge mot gården och utgång till den andra balkongen som har ljuvlig morgonsol. Här får du en fin start på din dag med en kopp kaffe och morgonens nyheter. Rummet har lyxen med separat helklaklat badrum samt en rymlig klädkammare i direkt anslutning. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 111,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 6-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 december 2023 - 31 januari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37