Lägenhet 4 rok, 103 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1202
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1202
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1202
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1202
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1202
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1202

Upptäck en generös och ljus gavelfyra med fönster i tre väderstreck där du kan njuta av sommaren på en stor balkong i ljuvligt söderläge mot gården. De stora halvöppna sociala ytorna med utrymme för soffgrupp, en stor matplats invid fönstren i söderläge samt köksö blir snart en samlingsplats för vänner och familj. I det här hemmet har du lyxen med eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och två badrum underlättar livet här.

Kliv in i en välkomnande entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Vidare till vänster genom hallen hittar du ytterligare en skjutdörrsgarderob samt hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Här ligger också ett av de mindre sovrummen som har förvaringsmöjligheter i två garderober. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vägg i vägg väntar det större luftiga sovrummet med fönster i två väderstreck. Han kan du njuta av lyxen med både en stor klädkammare med fönster och eget badrum i direkt anslutning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt vidare in i de sociala delarna av hemmet som har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna vill stöka ostörd i köket medan dina vänner umgås i soffan i väntan på middag. Vardagsrumsdelen går bra att inreda med både soffa och flera fåtöljer och i det ljusa köket ryms en stor matplats invid fönstren och en trevlig köksö där du kan duka upp såväl bufféer som frukost. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den stora balkongen i fint söderläge mot gården där du kan ta del av solen under stora delar av dagen.

Ett av hemmets mindre sovrum ligger mellan kök och vardagsrum. Fönster i söderläge ger ett vackert ljus och här har du förvaringsmöjligheter i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 4
Nummer 7-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 januari - 28 februari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37