Lägenhet 3 rok, 76 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1402
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1402
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1402
Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1402

Upptäck en härlig gaveltrea med fönster i två väderstreck och öppna sociala utrymmen. Här kan du njuta av sommaren på en generös balkong vänd mot den gröna gården och med fin kvällssol. Vinkelköket, köksön och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Klädkammare, skjutdörrsgarderob och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här.

Välkommen in i en ljus entré med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch. Rummet är avdelat så att du får en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och ytor stora nog för att inreda med både soffa och fåtöljer är utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och ugn och mikro finns i ett högskåp. På köksön passar det bra att duka upp med smårätter till dina gäster. Rummet får ljus från flera fönster och under sommaren kan du njuta av livet på den generösa balkongen som har underbar kvällssol. Här kan du inreda med matplats, solstolar och många vackra krukor.

Hemmets sovrum har ett ljust och lugnt läge med fönster i söder. Det mindre rummet har förvaring i två garderober och passar även bra att inreda som hemmakontor. I det större hittar du en rymlig klädkammare som håller ordning på kläder, skor och väskor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 895 000 kr
Månadsavgift 5 550 kr
Boarea 76 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 5
Nummer 9-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024
Egenskaper Balkong, Klädkammare
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende