Lägenhet 3 rok, 105 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1502
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1502
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1502
Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1502

Välkommen till en generös trea högst upp huset med fönster i två väderstreck, extra takhöjd och öppen social planlösning. Det här hemmet är verkligen något alldeles extra. Här kan du njuta av sommaren på en generös terrass med kvällssol vänd mot den gröna gården. Den stora köksön och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Om du vill kan du välja till en kamin att njuta av under vinterdagar. Klädkammare med fönster, sovrum med eget badrum samt ett extra badrum med dusch dubbla skjutdörrsgarderober, förråd och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här.

Kliv in i en välkomnande entré med fri sikt ut igenom de sociala delarna av det ljusa hemmet. Här finns plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Från entrén når du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Bostadens stora sovrum har gott om förvaring för kläder, skor, sportutrustning och väskor i en rymlig klädkammare med ett fönster. Dessutom finns ett eget helkaklat badrum med dusch. Rummet är avdelat så att du får en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har flera fönster i två väderstreck där kvällssolen flödar in, och en takhöjd på upp till 4 meter som ger en härlig rymd. Här kan du inreda med både en stor matplats och en större soffgrupp, och på den trevliga köksön

kan du duka upp smårätter. I det här hemmet har du möjlighet att välja till något så mysigt som en kamin som du kan njuta av under kyliga vinterdagar. Den stora terrassen med perfekt kvällssol blir en favoritplats under sommaren. Här kan du inreda med matplats, solstolar och många vackra krukor. Ett stort förråd i anslutning till terrassen ger dig möjlighet att förvara utemöbler, krukor och mycket mer.

Hemmets mindre sovrum har bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob och plats för en arbetsplats invid fönstret. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 6 795 000 kr
Månadsavgift 7 361 kr
Boarea 105 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 9-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024
Egenskaper Klädkammare, Takterrass
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende