Kontrasternas kvarter på Teg

På en perfekt plats på Teg hittar du kvarteret Verkstan. Här kommer du att upptäcka ett liv med härliga kontraster. Njut av gårdsfester och soffmys, puls och återhämtning, livliga middagar på stan och stillsamma skogspromenader. Kaminer, fönster och glasväggar i industristil och orangeri på gården gör det här kvarteret till något extra.

Ditt nya kvarter på Teg heter Verkstan. Här växer hållbara ljusa hem med sociala planlösningar, terrasser eller balkonger, kamin som tillval och en underbar grön gård fram. Platsens gamla industriarv går igen i läckra detaljer som glasväggar och fönster med kontrasterande karmar, och oavsett om du väljer en generös fyra med dubbla badrum eller en smart etta så utnyttjas kvadratmetrarna till max. Att bo i Verkstan innebär lika del socialt liv som stillhet, lika del maxansträngning som vila och återhämtning. Så oavsett om du drömmer om en gårdsfest i orangeriet med nya vänner, en timme med löpargruppen i skogen eller en hemmakväll i pyjamas så finns här något för dig.

Bland det allra bästa är att i ett nybyggt hem utan stor trädgård slipper du lägga tid på att renovera, klippa gräset och köa i byggvaruhusen under helgerna. Här har du istället chans att njuta av livets alla härliga kontraster. Välkommen hem till Verkstan!

 

 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-4 rum
Boarea: 82 - 117 kvm
Pris: 2 895 000 - 5 495 000 kr
Månadskostnad: 4 452 - 6 138 kr
Säljstart: 19 januari 2021
Inflyttning: Planerad 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38 Contact
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39 Contact
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Se filmen om kvarteret Verkstan


Hitta ditt hem i bostadsväljaren


Gröna bolånet – för dig med ett klimatsmart boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Verkstan. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Läs mer om detta i SEB erbjudande som du hittar nedan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontrasternas kvarter

Kvarteret i Verkstan

Verkstans två huskroppar går i varma inbjudande toner och har ett trevligt inslag av trä. Den moderna gestaltningen har koppling till gamla industriarv, som att både balkongerna och de stora fönstren har mörka markerade karmar som ger en läcker karaktär.

Njut av det norrländska sommarljuset

Hemmen i Verkstan har stora trevliga balkonger och om du bor högst upp i huset kan du njuta av en egen terrass. Här kan du dricka dagens första kopp kaffe, slappa under lediga sommardagar eller duka upp till en sen middag i kvällssolen.

Personlig inredning

Köket är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna lyfta ditt kök ytterligare finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Välkomnande och värmande

Om du älskar rymd och stora öppna planlösningar ska du ta en närmare titt på de härliga fyrorna. De får ljus från generösa fönster i två väderstreck och här finns plats att duka för familj och släkt till härliga högtider. Flera av hemmen har något så ovanligt som kamin som tillval. Inred med dina skönaste fåtöljer och njut av vinterdagarna vid brasan.

Ett hem med karaktär

Känslan inuti hemmen är präglad av det industriella arvet. De stora fönstren har en snygg mörk inramning som ger karaktär, och i flera hem kan du välja till en läcker glasvägg i industristil för att dela av rummen och fortfarande behålla en öppen ljus känsla.

Rum för livets goda stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för såväl långa middagar med vänner som familjemys. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan.

För såväl tapas som bullbak

I flera av hemmen i Verkstan hittar du en trevlig köksö. Här kan du duka upp smårätter till dina gäster eller starta dagen med en kopp kaffe medan du läser morgonnyheterna. Du som älskar matlagning och bakning får dessutom en riktigt bra extra arbetsyta.

Välkommen till en levande stadsdel

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Verkstan

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38 Contact
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39 Contact
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37 Contact

MOHV

Kungsgatan 35

903 25 Umeå

 

0775-33 30 70

Contact

 

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: