Kontrasternas kvarter på Teg

På en perfekt plats på Teg hittar du kvarteret Verkstan. Här kommer du att upptäcka ett liv med härliga kontraster. Njut av gårdsfester och soffmys, puls och återhämtning, livliga middagar på stan och stillsamma skogspromenader. Kaminer, fönster och glasväggar i industristil och orangeri på gården gör det här kvarteret till något extra.

Ditt nya kvarter på Teg heter Verkstan. Här växer hållbara ljusa hem med sociala planlösningar, terrasser eller balkonger, kamin som tillval och en underbar grön gård fram. Platsens gamla industriarv går igen i läckra detaljer som glasväggar och fönster med kontrasterande karmar, och oavsett om du väljer en generös fyra med dubbla badrum eller en smart etta så utnyttjas kvadratmetrarna till max. Att bo i Verkstan innebär lika del socialt liv som stillhet, lika del maxansträngning som vila och återhämtning. Så oavsett om du drömmer om en gårdsfest i orangeriet med nya vänner, en timme med löpargruppen i skogen eller en hemmakväll i pyjamas så finns här något för dig.

Bland det allra bästa är att i ett nybyggt hem utan stor trädgård slipper du lägga tid på att renovera, klippa gräset och köa i byggvaruhusen under helgerna. Här har du istället chans att njuta av livets alla härliga kontraster. Välkommen hem till Verkstan!

 

 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-5 rum
Säljstart: Planerad i början av 2021
Inflyttning: Planerad 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Solterrassen i Umeå har Sveriges nöjdaste bostadskunder


Vill du också bli Sveriges nöjdaste kund när du flyttar till ett nytt hem? Då ska du kolla in Verkstan, vårt kommande projekt i Umeå. Senaste projektet, Solterrassen, hade Sveriges nöjdaste kunder när de flyttade in 2018.

Läs mer om Sveriges nöjdaste kunder här »

 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Välkommen hem till en levande stadsdel!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Verkstan

Ansvariga kontaktpersoner

MOHV

Kungsgatan 35

903 25 Umeå

 

0775-33 30 70

info@MOHV.se

 

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: