Välkommen på virtuell rundvandring

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de lägenhetstyper du hittar i Verkstan. Hållbara ljusa hem med sociala planlösningar, terrasser eller balkonger och kamin som tillval . Klicka på länkarna nedan och ta en 360-graders rundvandring i de olika hemmen.

Sociala tvåa

Välkommen in i denna sociala tvåa med stor balkong och riktigt bra planering. Med sina öppna ytor är den som gjord för sköna stunder med vännerna. Dessutom har du tillgång till gott om förvaring.

Rymlig genomgångstrea

Välkommen in i denna rymliga genomgångstrea. Med sin öppna planlösning och stora balkong i härligt söderläge är den som gjord för sköna stunder med familj och vänner.

Välplanerad gavelfyra med öppen planlösning

Njut av livet i denna trevliga gavelfyra med ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här har du både två badrum och en stor balkong med kvällssol. Perfekt för mysiga middagar med familj och vänner.

Rymlig genomgångsfyra högst upp i huset

I denna ljusa och rymliga genomgångsfyra högst upp i huset är det lätt att njuta av livet. Den 38 kvadratmeter stora terrassen blir en underbar plats att umgås på under sommarhalvåret. Här ryms både små och stora middagar i kvällssolen. Välkommen upp!