På innergården i Verkstan finns allt du behöver. Allt från boulebana, orangeri, lekplats, utegym och grillplats.

Vy över Verkstans innergård

Här kan du njuta av en AW i bastun med relax, umgås på någon av de två gemensamma takterrasserna, spela boule med grannarna och ha gemensamma odlingar på gården. I Orangeriets co-workingytor kan du arbeta och ha möten på dagtid och bjuda in till fest på kvällen.

I Orangeriets loungedel kan du arbeta och ha möten på dagtid och bjuda in till fest på kvällen.

Vi ses i Orangeriet!

Orangeriet är Verkstans gemensamma gårdshus. Här väntar 120 luftiga kvadrat uppdelade i en bekväm och avslappnad loungedel, större sal med bord och stolar samt ett fullt utrustat modernt kök med en köksö perfekt för härliga bufféer. Dessutom finns en grönskande pergola med sittplatser utanför. Under dagarna erbjuder orangeriet co-workingytor där du kan jobba och ha möten i en trevlig inspirerande miljö. På kvällar och helger kan du boka lokalen till större fester, dryckesprovningar eller kanske en matlagningskväll för grannarna med inbjuden kock.

I Orangeriets co-workingytor finns yta för stora sällskap och ett komplett kök och köksö. Perfekt för arbete eller för att bjuda in till fest.

Vägg av återvunnet tegel

Den snygga väggen i köksdelen i Orangeriet består av återvunnen tegel från den tidigare byggnaden på platsen.

Gemenskapens kvarter

På Orangeriets tak finns stadsodlingar i lådor och i ett växthus. Här kan du som bor i kvarteret påta i jorden, odla och skörda grönsaker och snittblommor utan att behöva ha en egen stor trädgård att ta hand om. På den lummiga gården finns även en boulebana där du kan utmana grannarna under soliga dagar samt ett utegym. När du ska ha fest i Orangeriet, fira högtider och födelsedagar kan ditt hem lätt bli fullt av övernattande gäster. Se då till att boka kvarterets gästlägenhet där långväga släktingar och vänner kan bo.

I Verkstan har bostadsrätterna gemensam relax och bastu. För dig som vill sätta guldkant på vardagen!

Avkoppling med kvällssol

Högst upp i ett av husen i kvarteret hittar du Verkstans gemensamma relax med bastu där du kan värma dig under vinterdagar, njuta av kylda drycker, svalkande ansiktsmasker och härliga prat med vänner. Utanför relaxen breder en härlig terrass ut sig med magisk kvällssol. I Verkstan finns ytterligare en gemensam stor takterrass med sol under förmiddagen. Ta med din frukost ut och drick dagens första kopp kaffe tillsammans med dina grannar.