Hidden

360-graders rundvandring

Här har vi satsat på bra gemensamhetsytor, ett inredningssortiment med hög standard och i flera lägenheter finns klädkammare i masterbedroom. Ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna.

Orangeri på gården

I orangeriet, det gemensamma gårdshuset, finns ytor för coworking, lounge och ett stort härligt kök där det finns möjlighet att duka upp till större middagar. Här kommer du att ha såväl värdefulla möten som glada kvällar med vänner och grannar. På taket till orangeriet, finns stadsodlingar och ett växthus där du som bor här kan odla.

Social tvåa med glasvägg i industristil

Kliv in i en läcker studiotvåa på 49,5 kvadrat med glasvägg i industristil som skärmar av men ändå släpper igenom ljuset. Här finns ett rymligt kök med utgång till balkong mot gården.

En drömfyra med det där lilla extra

Kliv in i en riktig drömfyra med takhöjd upp i nock i de sociala ytorna. Det gemensamma köket och vardagsrummet är generöst och rymmer en stor matplats samt soffor och fåtöljer och en trevlig köksö. Du har också möjlighet att välja till en kamin att mysa framför under vinterdagarna. Hemmet har två terrasser med perfekt kvällssol. Ett extra förråd, klädkammare och skjutdörrsgarderober ger gott om förvaring och dubbla badrum gör livet enklare här.

Gavelfemma med hörnbalkong

Upptäck en gavelfemma på 140 kvadrat med stor hörnbalkong i sydvästläge. Den halvöppna planlösningen med stora sociala ytor, köksö, generös matplats och möjlighet att inreda med både soffa och fåtöljer är toppen för härliga middagar. I hemmet finns en uthyrningsdel med kök, badrum och separat entré. Bekvämligheter som klädkammare, flera skjutdörrsgarderober, separat tvättstuga samt dubbla badrum gör livet smidigt. Ett av rummen har en glasvägg i industristil och är perfekt som lyxigt hemmakontor. Vill du hellre ha en vanlig vägg går det bra.

Gemensam bastu med relax

I kvarteret finns även en gemensam bastu med en härlig relax som du kan boka för en kväll. Utanför väntar en av husets två soliga takterrasser som du delar med dina grannar.