Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 1-1102
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 1-1102
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 1-1102
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 1-1102
Planlösning från Närheten, Uppsala, 1-1102
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 1-1102

Kom in i en stor och välkomnande gaveltrea med öppen social planlösning, vinkelkök, gäst-wc och förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare samt balkong i söderläge. Här har du tillvalsmöjligheter som en köksö eller en glasvägg i industristil att dela av kök och vardagsrum med.

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Här hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. I anslutning ligger hemmets första sovrum. Rummet har ett generöst fönster mot gatan och en klädkammare där du kan hålla ordning på kläder och skor.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och får mycket ljus från stora fönster. Den trevliga planlösningen och de stora ytorna passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en större matplats. Du har två olika tillvalsmöjligheter i rummet. En köksö eller en glasvägg i industristil som delar av köket och vardagsrummet utan att ljuset och öppenheten försvinner. Från rummet når du hemmets balkong som har sol stora delar av dagen. Här kommer du att njuta av både frukost och lunch under lata dagar framöver.

Från vardagsrummet når du hemmets andra sovrum med bra ytor för både arbetsplats och säng. Här har du gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 7
Nummer 1-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 December 2021

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94