Lägenhet 4 rok, 109 kvm

Bilden visar Närheten, Uppsala, 2-1403
1 / 3 - Bilden visar Närheten, Uppsala, 2-1403
Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1403
2 / 3 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1403
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1403
3 / 3 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1403
Bilden visar Närheten, Uppsala, 2-1403
Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1403
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1403

Välkommen in till en social fyra med öppen planlösning, förvaring i två skjutdörrsgarderober samt en klädkammare, gäst-wc, stor matplats och köksö. Möjlighet till glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum finns som tillval. Balkongen mot den gröna gården har sol stora delar av dagen.

Kliv på! Hallen har plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar morgnarna när familjen ska i väg samtidigt.

Det öppna och sociala köket och vardagsrummet har en planlösning som passar utmärkt för dig som gillar att ha vänner över på brunch eller middag. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en stor matplats. Vid den trevliga köksön kan du duka upp smårätter till dina middagsgäster medan du lägger din sista hand på huvudrätten. Vill du dela av kök och vardagsrum men samtidigt behålla den öppna känslan kan du välja en glasvägg i industristil som tillval. Under sommarhalvåret förlängs rummet av en balkong mot gården med sol stora delar av dagen. Här kommer du att spendera många sköna timmar med en bok eller pod.

Innanför köket ligger ett av hemmets mindre sovrum som har gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare.

Via en passage innanför vardagsrummet når du ytterligare två sovrum, varav det mindre rymmer en arbetsplats samt har förvaring för kläder i en garderob. Det större sovrummet har fönster mot gården så att du kan vädra under varma nätter utan att bli störd. Dina kläder förvarar du i en skjutdörrsgarderob. Från passagen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 109 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 7
Nummer 2-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94