Lägenhet 2 rok, 57,5 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1701
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1701
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1701
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1701
Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1701
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1701

Välkommen in högst upp i huset till en ljus tvåa med öppen planlösning, vinkelkök och skjutdörrsgarderober. Här finns inredningsmöjligheter som köksö eller glasväggar i industristil som tillval. Balkong mot den gröna gården har sol stora delar av dagen.

Kliv in till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. Den trevliga planlösningen gör det möjligt att inreda med soffa, fåtöljer och en matplats för dina gäster. Vinkelköket är något för dig som uppskattar matlagning, här får du gott om plats att förbereda middagen. Vill du ha en köksö finns det som tillval. Vill du hellre dela av köket och matplatsen med en glasvägg i industristil finns även det som tillval.

Sovrummet är generöst och har goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets balkong mot gården som har sol under stora delar av dagen. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe under lata dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 57,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 7
Nummer 4-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Maj 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94