Lägenhet 3 rok, 69 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1702
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1702
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1702
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1702
Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1702
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1702

Kliv in! Högst upp i huset hittar du en social och ljus trea med öppen planlösning, förvaring i två skjutdörrsgarderober, stor matplats och köksö finns som tillval. Balkongen mot den trevliga gatan har härlig kvällssol.

Välkommen till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Från hallen tar du dig även till hemmets mindre sovrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. Den trevliga planlösningen passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en stor matplats för dina gäster. Vill du ha en köksö finns det som tillval. Under de varmare månaderna förlängs rummet av hemmets balkong som har härlig kvällssol. Här kan du avsluta dagen med vänner under sommarhalvåren framöver.

Det större sovrummet har förvaringsmöjligheter för kläder i en garderob och även härifrån kan du kliva ut på hemmets balkong. Ställ dörren på glänt, vädra och lyssna till sommarnattens ljud.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 69 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer 4-1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Maj 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94

Dokument