Läge för tid tillsammans i Närheten

Boka personligt möte

Läge för att umgås i köket

I de större hemmen i Närheten finns möjlighet till en köksö där dina gäster kan äta något gott och småprata med dig medan du lägger en sista hand på maten.

Läge för fler i familjen

Hitta ett hem med rum för en ny tid i livet. Här kan du också välja till en läcker glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla.

Läge för söndagsfrukost på balkongen

De allra flesta hem har balkong eller uteplats där du kan njuta av dagens första kopp kaffe. Balkongerna har plats för att inreda med krukor och sköna sitt grupper, och kanske för egna tomatplantor.

Läge för utomhusliv

Kliv in på gården till Närheten! Här är den grönskande och inbjudande miljön skapad för att du ska få en stund i solen (eller skuggan), umgås med nya grannar och gamla vänner eller koppla av med barnen i lugnet bortom stan. När du sitter på den rofyllda gården är det svårt att förstå att du är så nära centrala Uppsalas stimmiga gator.

Läge för grillkväll med vännerna

Fokus på innergården är mysiga sittgrupper, avkopplande gräs ytor och en pergola där du kan ta skydd mot solen eller ta en kaffe med grannarna. På gården finns möjlighet till lek, grillkvällar och sköna stunder.

Läge för ett nytt hem

Är du på väg att flytta från din villa eller en mindre lägenhet? Här i Närheten kommer du hur som helst att hitta ett hem som passar dig och ditt liv.

Läge för bra förvaring och egen klädkammare

Lägenheterna är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter, skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en familjefyra så får du plats för såväl prylar som din personliga inredning, och många vänner.

Läge för ett nytt kök

Nu har du också möjlighet att lyfta ditt kök från Marbodal ytterligare eftersom du har en rad olika kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som du kan välja som tillval.

Läge för långa middagar

I köken kommer du upptäcka matplatser för långa middagar samt öppna eller halvöppna planlösningar, perfekt för att umgås med vänner och familj i.

Läge för familjemys i soffan

I ett nytt renoveringsfritt hem får du tid att njuta av det viktiga i livet.