Välkommen till ett nytt läge i Uppsala!

Boka personlig visning

I Närheten bor du på en perfekt plats i Uppsala, ett stenkast från gågatan, mysiga caféer, restauranger och tågstationen. Hemmen är välplanerade och renoveringsfria så att du får tid till allt det som ger livet en extra guldkant.

Var du än befinner dig i livet har Närheten ett hem som passar dig. Planlösningarna är öppna och sociala, rummen ljusa och förvaringen smart, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig familjefyra. Här är det läge för stimmiga middagar och soliga söndagsbruncher, långa sovmorgnar och AW på balkongen.

Närheten växer fram på Kungsgatan, en plats i Uppsala som passar för dig som vill ha nära till det som gör livet både smidigare och trevligare. Pendlar du kan du knappast bo bättre, en ny förskola ligger på kort promenad-avstånd och Uppsalas mysigaste gator finns ett stenkast från din port. Och bäst av allt är att i ett nybyggt och renoveringsfritt hem slipper du spendera helgerna på byggvaruhus och med målarpensel i hand. Njut i stället av ditt sköna läge i livet!

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-4 rum
Boarea: 35 - 109 kvm
Pris: 1 750 000 - 3 750 000 kr
Månadskostnad: 2 377 - 5 896 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planerad från 2021

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Hitta ditt nya hem med Bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Läge för tid tillsammans i Närheten

Boka personlig visning

Läge för att umgås i köket

I de större hemmen i Närheten finns möjlighet till en köksö där dina gäster kan äta något gott och småprata med dig medan du lägger en sista hand på maten.

Läge för fler i familjen

Hitta ett hem med rum för en ny tid i livet. Här kan du också välja till en läcker glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla.

Läge för söndagsfrukost på balkongen

De allra flesta hem har balkong eller uteplats där du kan njuta av dagens första kopp kaffe. Balkongerna har plats för att inreda med krukor och sköna sitt grupper, och kanske för egna tomatplantor.

Läge för utomhusliv

Kliv in på gården till Brf Närheten! Här är den grönskande och inbjudande miljön skapad för att du ska få en stund i solen (eller skuggan), umgås med nya grannar och gamla vänner eller koppla av med barnen i lugnet bortom stan. När du sitter på den rofyllda gården är det svårt att förstå att du är så nära centrala Uppsalas stimmiga gator.

Läge för grillkväll med vännerna

Fokus på innergården är mysiga sittgrupper, avkopplande gräs ytor och en pergola där du kan ta skydd mot solen eller ta en kaffe med grannarna. På gården finns möjlighet till lek, grillkvällar och sköna stunder.

Läge för ett nytt hem

Är du på väg att flytta från din villa eller en mindre lägenhet? Här i Närheten kommer du hur som helst att hitta ett hem som passar dig och ditt liv.

Läge för bra förvaring och egen klädkammare

Lägenheterna är välplanerade och det finns gott om förvarings möjligheter, skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en familjefyra så får du plats för såväl prylar som din personliga inredning, och många vänner.

Läge för ett nytt kök

Nu har du också möjlighet att lyfta ditt kök från Marbodal ytterligare eftersom du har en rad olika kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som du kan välja som tillval.

Läge för långa middagar

I köken kommer du upptäcka matplatser för långa middagar samt öppna eller halvöppna planlösningar, perfekt för att umgås med vänner och familj i.

Läge för familjemys i soffan

I ett nytt renoveringsfritt hem får du tid att njuta av det viktiga i livet.

Läge för ett nytt hem

Boka personlig visning

Härliga grönområden

Inte långt från Närheten, finner du härliga grönområden med promenadstigar. Här kan du möta våren och fascineras av solljuset som silar ner mellan de gröna lövverket. Grönområden som kommer att ge dig många sköna och avkopplande timmar, kanske med löparskorna på.

Närheten till centrum

Att vakna upp i Närheten betyder att du kan unna dig en rofylld kaffe på din balkong, snabbt bocka av veckans ärende nere på stan, eller kanske avnjuta en god middag på någon av Uppsalas trevliga restauranger.

Ditt läge i stan

Det rika naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed åstråket finns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande. Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94 Contact

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Tel: 018-17 25 80
svenskfast.se/uppsala

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: