Säljsläpp 4 - 6 maj

Säljsläppet är igång och du kan nu göra din köpanmälan online! Kom ihåg att köpanmälan måste vara ifylld senast torsdag 6 maj kl 12 för att du inte ska tappa din plats i kön. Lycka till!

Den 4 - 6 maj är det säljsläpp och det är nu du äntligen har möjlighet att göra en köpanmälan. För att hitta det hemmet som uppfyller dina önskemål och drömmar kan göra en rundtur i husen med bostadsväljaren och upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Du kan jämföra planlösningar och kika på sprängskisser och inspireras av härliga bilder. Din säljare finns givetvis tillgänglig för att svara på frågor via mail och telefon. Kom ihåg att göra din köpanmälan senast den 6 maj kl 12 för att inte missa din plats i kön. Resan mot ditt nya hem börjar nu, och vi är med dig hela vägen.

 

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just det hem du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa ett hem i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilken hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller en uteplats med morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. Klicka här för att se alla bostäder och priser» välj sedan "Bostadsväljare" för att se placeringar i huset och använda de olika filtren.

3 Gör din köpanmälan

Säljpremiären är det första tillfället du får att göra en köpanmälan. Det innebär att du anmäler ditt intresse för ett eller flera hem som uppfyller dina önskemål. Det är viktigt att du rangordnar och placerar det hem du är mest intresserad av först. Köpanmälan är inte bindande. 

Knapp till köpanmälan.jpg

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut den 6 maj stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för hemmen. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Upplåtelseavtalet är kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 10% av köpesumman.

Stort grattis till ditt nya hem i Brf Närheten!

Se filmen om Brf Närheten


Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Vi har påbörjat bygget så första inflyttningen är planerad redan till i slutet av nästa år, 2021.

2. Hur många parkeringsplatser finns det i garaget och vad kostar dessa?
Totalt finns det 34 parkeringsplatser varav 6 st är för laddningsplatser. Priserna är 1 200 kr/månad för en vanlig p-plats och 1 400 kr/månad för en plats med laddare samt att kostnad för el tillkommer. Vi har även fyra mc-platser som kostar 500 kr/månaden.

3. Hur ser det ut med förråd?
Alla lägenheter har ett eget förråd i källaren.

Läs fler frågor & svar här»

Välj din designlinje med Inredningsportalen


Hitta din stil med Inredningsväljaren

För att du ska kunna hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram en inredningsväljare för ett visningshem i Närheten. Med inredningsväljaren kan du kombinera valen av material, kulörer och detaljer och få den behagliga hemmakänslan av ditt hem. Vi hoppas att du ska trivas från första stund i ditt nya hem!

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94