Rosendals Port Uppsala

En del av det nya Uppsala

Uppsala är en av Sverige mest anrika städer och stadens silhuett präglas fortfarande av domkyrkan och slottet. Nu växer staden och en ny spännande stadsdel tar form.

Välkommen till Rosendal!
Vi på Skanska kommer att använda all vår kunskap från 80 år av bostadsutveckling för att skapa ett kvarter som tar staden in i nästa kapitel med modern arkitektur och hållbara lösningar. Precis som den gamla bebyggelsen i Uppsala kommer husen få lummiga och gröna innergårdar. Innanför väggarna möter du inredning och material från leverantörer som delar vår syn på hållbarhet och kvalitet. 

I Rosendal kommer vi att utveckla hem som baserar sig på vår långa erfarenhet, men som är byggda för hur vi vill leva vårt liv med jobb, träning, läxor och allt annat som skapar vårt livspussel. Vi har utgått från en hållbar tanke, både utifrån ett miljöperspektiv och utifrån att du som flyttar hit ska trivas under många år framöver.

Alla hem får sköna balkonger, många lägenheter har till och med två balkonger, här kan man njuta av både morgon- och kvällssol. Köken är ritade för att det ska finnas gott om utrymme för både hjälpande händer och smart förvaring. Hemmen är utrustade med smarta lösningar som bidrar till att skapa ekonomisk hållbarhet och en bekymmersfri tillvaro. Här finns garage i källaren med elladdstolpar och det finns gott om plats att både förvara och underhålla cykeln. Den mysiga innergården lockar till umgänge vare sig det sker i uterummet, under pergolan eller i sandlådan. Välkommen till Rosendals Port och upplev att glas och betong kan bjuda på mjuka värden och en härlig känsla! 

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 34-100 kvm
Säljstart Planerad hösten 2021
Inflyttning Planerad inflyttning start vintern 2022-2023

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier