En del av det nya Uppsala

Uppsala är en av Sverige mest anrika städer och stadens silhuett präglas fortfarande av domkyrkan och slottet. Nu växer staden och en ny spännande stadsdel tar form.

Välkommen till Rosendal!
Vi på Skanska kommer att använda all vår kunskap från 80 år av bostadsutveckling för att skapa ett kvarter som tar staden in i nästa kapitel med modern arkitektur och hållbara lösningar. Precis som den gamla bebyggelsen i Uppsala kommer husen få lummiga och gröna innergårdar. Innanför väggarna möter du inredning och material från leverantörer som delar vår syn på hållbarhet och kvalitet. 

I Rosendal kommer vi att utveckla hem som baserar sig på vår långa erfarenhet, men som är byggda för hur vi vill leva vårt liv med jobb, träning, läxor och allt annat som skapar vårt livspussel. Vi har utgått från en hållbar tanke, både utifrån ett miljöperspektiv och utifrån att du som flyttar hit ska trivas under många år framöver.

Alla hem får sköna balkonger, många lägenheter har till och med två balkonger, här kan man njuta av både morgon- och kvällssol. Köken är ritade för att det ska finnas gott om utrymme för både hjälpande händer och smart förvaring. Dessutom har vi byggt in smarta lösningar som bidrar till att skapa ekonomisk hållbarhet och en bekymmersfri tillvaro. Här finns garage i källaren med elladdstolpar och det finns gott om plats att både förvara och underhålla cykeln. Den mysiga innergården lockar till umgänge vare sig det sker i uterummet, under pergolan eller i sandlådan. Välkommen till Rosendals Port och upplev att glas och betong kan bjuda på mjuka värden och en härlig känsla! 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 34-100 kvm
Säljstart: Planerad hösten 2021
Inflyttning: Planerad inflyttning start vintern 2022-2023

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94 Contact

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Ett levande kvarter i spännande stadsmiljö

Närområdet

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosendals Port i Uppsala

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Kungsgatan 107A, Uppsala
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: