Lägenhet 4 rok, 99,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1002
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1002
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1002
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1002
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1002
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1002

Välkommen in på entrévåningen till en genomgångsfyra med halvöppen social planlösning där det är enkelt att umgås med familj och vänner. Under sommaren kan du njut av sköna dagar på två uteplatser med både morgonsol och kvällssol. Klädkammare, flera större skjutdörrsgarderober och gäst-wc underlättar vardagslivet här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen öppnar det trevliga halvöppna köket och vardagsrummet upp sig. Mellan den generösa matplatsen och vardagsrummet finns en vägg som delvis delar av rummet. Det passar dig som föredrar att lägga din sista hand på maten i lugn och ro medan gästerna umgås i soffan. Under sommarhalvåret växer de sociala ytorna med uteplatsen i fint västerläge. Se fram emot att duka upp middagar här under vackra kvällar framöver. Innanför vardagsrummet hittar du en rymlig klädkammare med plats för kläder, ytterkläder och skor.

I hemmets mer privata del hittar du en gäst-wc som underlättar morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Här finns också det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch men vill du hellre ha ett badkar så finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hemmets tre sovrum ligger vägg i vägg och har alla ett lugnt läge mot den gröna gården så att du kan vädra utan att bli störd. De två mindre har förvaring i en skjutdörrsgarderob respektive garderob och ett av rummen går givetvis att inreda som ett hemmakontor om du föredrar det. Det större sovrummet har förvaring i en generös skjutdörrsgarderob och utgång till den andra uteplatsen med morgonsol mot den gröna gården. Här kan du njuta av din frukost under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 99,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 8
Nummer 1-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier