Lägenhet 2 rok, 41,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1301
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1301
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1301
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1301
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1301
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1301

Välkommen in till en social tvåa där du kan njuta av morgonsolen på en balkong i österläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och du har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet går att inreda med en matplats för flera gäster, soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost till den trevliga balkongen mot gården i härligt österläge. Hemmets sovrum har stort fönster med morgonsol och ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra under sommarnätterna utan att bli störd. En rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp ger plats åt dina kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 8
Nummer 1-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier