Lägenhet 2 rok, 43,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1602
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1602
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1602
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1602
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1602
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1602

Välkommen in till en social ljus gaveltvåa högt upp i huset där du kan njuta av kvällssolen på en härlig balkong i västerläge. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner och det stora rummet får ljus från fönster i två väderstreck. Du kan också välja glasparti i industristil mellan vardagsrum och sovrum. En smart kombimaskin spar golvyta i badrummet och en stor skjutdörrsgarderob ger gott om förvaring.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet får härligt ljus från fönster i både söder- och västerläge och går att inreda med en matplats för flera gäster, soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs umgängesytorna av den trevliga balkongen med kvällssol. Inred med en sittgrupp och krukor och njut av dina måltider här framöver. Hemmets sovrum har ett stort fönster mot väster och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Vill du ha ett mer öppet hem kan du välja ett glasparti i industristil. Det släpper igenom ljus mellan vardagsrum och sovrum men skapar ändå avskildhet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 43,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 8
Nummer 1-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier